دوره 5، شماره 4 - ( 12-1393 )                   جلد 5 شماره 4 صفحات 71-81 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Aslani L, Mobli M, Majidi M. Comparison of growth, yield and fruit morphological characteristics of four bell pepper (Capsicum annum L.) cultivars grown . ejgcst. 2015; 5 (4) :71-81
URL: http://ejgcst.iut.ac.ir/article-1-889-fa.html
اصلانی لیلا، مبلی مصطفی، مجیدی محمدمهدی. مقایسه‌ رشد، عملکرد و ویژگی‌های ظاهری میوه چهار رقم فلفل‌دلمه‌ای. مجله علوم و فنون کشت های گلخانه ای. 1393; 5 (4) :71-81

URL: http://ejgcst.iut.ac.ir/article-1-889-fa.html


کارشناس ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده:   (1658 مشاهده)

به منظور مقایسه اثر دو بستر کاشت بر رشد، سرعت گلدهی، عملکرد و ویژگی‌های ظاهری میوه چهار رقم فلفل‌دلمه‌ای آزمایشی گلخانه‌ای به صورت فاکتوریل 2×4 در قالب طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار انجام شد. فاکتور اول شامل دو بستر پیت‌ماس 80% + پرلیت 20% و کوکوپیت 80% + پرلیت 20% و فاکتور دوم شامل چهار رقم فلفل‌دلمه‌ای سبز Traviata ، قرمز Inspratian، نارنجی Aracia و زرد Taranto بود. نتایج نشان داد که بستر پیت‌ماس 80% + پرلیت 20% سبب ایجاد نتایج بهتری از نظر رشد رویشی شامل افزایش معنی‌دار طول و قطر ساقه، محتوای کلروفیل، وزن تر و خشک ساقه و ریشه گردید. پیت‌ماس همچنین باعث افزایش سرعت گلدهی، طول و‌ قطر میوه، تعداد لوب، ضخامت پریکارپ و افزایش تعداد میوه، وزن تر و خشک میوه در بوته در مقایسه با کوکوپیت گردید. در بین ارقام، فلفل‌دلمه‌ای قرمز Inspratian در اکثر صفات مهم شامل کلروفیل برگ، وزن تر و خشک بوته، شاخص شکل میوه، ضخامت پریکارپ و عملکرد میوه بهتر از سایر ارقام بود. برای تعدادی از صفات نیز بین بستر و رقم اثر متقابل معنی‌دار وجود داشت که نشان می‌دهد واکنش ارقام در بسترهای مختلف متفاوت است

متن کامل [PDF 237 kb]   (668 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بسترهای کاشت
دریافت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۲ | پذیرش: ۱۳۹۳/۱۲/۱۲ | انتشار: ۱۳۹۳/۱۲/۱۲

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم و فنون کشت های گلخانه ای - Isfahan University of Technology می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق