دوره 7، شماره 1 - ( 3-1395 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 71-84 | برگشت به فهرست نسخه ها



DOI: 10.18869/acadpub.ejgcst.7.1.71

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dolatiyan N, akzian A L, Fotowat A, Tehranifar A. The effect of humic acid on some growth and physiological characteristics of Fragaria ananassa var: Selva in greenhouse conditions. ejgcst. 2016; 7 (1) :71-84
URL: http://ejgcst.iut.ac.ir/article-1-1138-fa.html
دولتیان نفیسه، لکزیان امیر، فتوت امیر، تهرانی فر علی. اثر اسید هومیک بر برخی صفات رویشی و فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم سلوا در شرایط گلخانه. مجله علوم و فنون کشت های گلخانه ای. 1395; 7 (1) :71-84

URL: http://ejgcst.iut.ac.ir/article-1-1138-fa.html


گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:   (933 مشاهده)

افزایش عملکرد گیاهان گلخانه‌ایبه علت محدودیت‌های فراوان در استفاده از منابع آب و خاک اهمیت دارد. به‌منظور بررسی تأثیر اسید هومیک بر برخی صفاترویشی و فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم سلوا، آزمایشی به‏صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل نوع اسید هومیک (اسید هومیک عصاره‌گیری شده از ورمی‌کمپوست، اسید هومیک عصاره‌گیری شده از ورمی‌کمپوست به همراه10 میلی‌گرم ایندول استیک اسید و اسید هومیک تجاری)، سه غلظت اسید هومیک (صفر، 15 و 30 میلی‌گرم در لیتر) و دو روش مصرف (برگ‏پاشی و محلولغذایی) بود. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد محصول، کلروفیل و مواد جامد محلول از تیمار برگ‏پاشی با غلظت 15 میلی‌گرم در لیتر‌ اسید هومیک عصاره‌گیری شده، بیشترین نشت‌ یونی از تیمار برگ‏پاشی با غلظت 30 میلی‌گرم در لیتر اسید هومیک عصاره‌گیری شده به همراه 10 میلی‌گرم ایندول استیک اسید و بیشترین وزن خشک ریشه از تیمار غلظت 30 میلی‌گرم در لیتر‌ اسید هومیک عصاره‌گیری شده به همراه 10 میلی‌گرم ایندول استیک اسید و مصرف در محلول غذایی به دست آمد. در مجموع، مصرف 15 میلی‌گرم در لیتر اسید هومیک عصاره‌گیری شده از ورمی‌کمپوست به صورت برگ‏پاشی در بیشتر صفات مورد مطالعه موفق‌تر عمل کرد.

متن کامل [PDF 488 kb]   (542 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: سبزیکاری و ازدیاد
دریافت: ۱۳۹۵/۳/۱۱ | پذیرش: ۱۳۹۵/۳/۱۱ | انتشار: ۱۳۹۵/۳/۱۱

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم و فنون کشت های گلخانه ای - Isfahan University of Technology می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق